Webdesign

Skal du have en ny hjemmeside?

Hos DM-IT har vi altid fokus på vores kunder og deres behov. Derfor kan du trygt overlade den trælse opgave til os, imens du kan have fokus på din forretning. 

Når vi laver hjemmesider, arbejder vi primært i CMS-systemerne WordPress, Wix og Editor X, grunden til det er vores primære programmer er at du får et brugervenligt system. Så du altid nemt kan ændre en tekst, tilføje et billede eller sende en notifikation ud til brugerne. Herudover er det verdens største CMS-systemer, hvilket er med til at sikre at din hjemmeside altid spiller maks.

Vi er utrolige stolte over at være officiel Wix-partner, det betyder vi kan tilbyde dig den bedste service. Derudover har vi adgang til specielle redskaber og arrangementer som er med til at udvikle vores færdigheder.

Brugervenligt adminstrator panel

Du kan nemt foretage ændringer i hjemmesiden efter den er lavet færdig

Tilgængelig

Din nye hjemmeside bliver tilpasset til flere enheder, så alle får en god oplevelse, når de benytter din nye hjemmeside

SEO

Din nye hjemmeside bliver leveret med basic SEO, så hjemmesiden kan findes på søgemaskinerne, der er mulighed for tilkøb af mere avanceret SEO

Tjen penge

Med en hjemmeside kommer du ud til en bred kundegruppe, og kan den vej i gennem øge dit salg.

Skal vi også hjælpe jer? Lad os tage en snak…

Hvordan fungere det?

FØRST
PLANLÆGGER VI
DEREFTER
DESIGNER VI
UNDERVEJS ER
VI I DIALOG

Hvad koster en hjemmeside?

Hos DM-IT skræddersyer vi altid vores kunders hjemmeside efter deres behov. Derfor er det umuligt at sætte en specifik pris på hvad en hjemmeside koster, da to hjemmesider aldrig er ens. Prisen på en hjemmeside afhænger af flere ting, eksempelvis hvor mange sider der skal laves, og specielle funktioner. Nedenfor kan vores startpriser ses i de forskellige CMS-systemer vi arbejder i.

Wix

5000 kr

One page fra 2500 kr

 • Desktop responsiv
 • Mobil responsiv
 • Basic SEO
 • Officielle partner
 • Lejet land*
Lad os tage en snak
Editor x

8000 kr

One page fra 4000 kr

 • Desktop responsiv
 • Mobil responsiv
 • Tablet responsiv
 • Basic SEO
 • Officielle partner
 • Lejet land*
Lad os tage en snak

*Ved lejet land skal du ikke selv stå for opdateringer af CMS-systemet, herudover er brugervenligheden af systemet typisk mere brugervenligt. Samtidig kan du til enhver tid på hjælp af udbyderen af CMS-systemet, hvis der på et tidspunkt skulle være noget der driller (vi står selvfølgelig også til rådighed, efter du har fået overleveret hjemmesiden).
**Ved ejet land ejer du hele siden, og kan dermed tilføje flere funktioner, og tilpasse siden mere til ens ønsker. Samtidig står man selv for at opdatere siden (vi kan gøre det for dig), når der kommer nye opdateringer til CMS-systemet (det er vigtigt at systemet bliver opdateret, ellers er du mere udsat for at blive hacket).

Lad os tage en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os i dag

Addresse:

Drejøvej 42, 8370 Hadsten

Email:
Følg os på: