Referencer

Udpluk af nogle af de virksomheder vi tidligere har hjulpet, skal vi også hjælpe dig? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om hvordan vi løser dine problemer alt lige fra webdesign til IT-rådgivning og- hjælp.

Dansk Jet washing

Dansk Jet Washing ønskede en hjemmeside i forbindelse med opstart af deres virksomhed. Vi har lavet en hjemmeside med før/efter slides, så de elegant kan fremvise hvor effektive deres flise -og facerens er. Herudover har vi også designet logo deres logo. Det har også stået på en masse virksomhedsrådgivning og vejledning, så de har været helt klar til at gå i luften som iværksættere. 


www.danskjetwashing.dk

Dinnie Skønhedssalon

Salon DINNIE, er en kunde vi efterhånden har lavet flere opgaver for. Det hele startede med en grundig finpudsning af hjemmesiden, forbedring af eksisterende bookinssystem så kunden får en bedre oplevelse under booking. Derudover har vi også forbedret mobilversionen så den står kniv skarpt.
Siden da har vi lavet en costume code med stjerne regn som falder smukt og elegant ned over hjemmesiden samt meget mere.


www.dinnie.dk

Marlamedia

Marlamedia ønskede en hjemmeside hvor de kunne fremvise hvilke marketingsydelser de tilbyder.
Vi har lavet en fuldopsætning af deres hjemmeside samt gjort deres domæne sikkert.


www.marlamedia.dk