Referencer

Udpluk af nogle af de virksomheder vi tidligere har hjulpet, skal vi også hjælpe dig? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om hvordan vi løser dine problemer alt lige fra webdesign til IT-rådgivning og- hjælp.

WOW Effect

WOW Effect ønskede en ny og mere moderne hjemmeside som afspejler skønhedsklinikken. Hjemmesiden er udført i en gennemtrængende design, som giver den besøgende en behaglig opblevesle imens de studere de forskellige behandlingsmuligheder.

Dinnie Skønhedssalon

Salon DINNIE, er en kunde vi efterhånden har lavet flere opgaver for. Det hele startede med en grundig finpudsning af hjemmesiden, forbedring af eksisterende bookinssystem så kunden får en bedre oplevelse under booking. Derudover har vi også forbedret mobilversionen så den står kniv skarpt. Siden da har vi lavet en costume code med stjerne regn som falder smukt og elegant ned over hjemmesiden samt meget mere.

Simon Buus Olsen (V)

Simon ønskede i forbindelse med sin valgkamp en hjemmeside der vil bidrage til mere online synlighed. Samtidig er det et sted hvor borgerne kan læse mere om hvem han er som person, og den vej igennem danne sig et bedre indtryk af hvem han er, og hvad han går ind for.

ByRahbek

ByRahbek sælger kvalitets kortholdere i læder og metal. Vi leverer skræddersyet SEO-løsning så webshoppen er til på søgemaskinerne. Dette er med til at kunderne finder frem til ByRahbek, frem for en konkurrent.

Jens Stendahl

Samarbejde med Jens Stendahl startede med en recovery af forsvundet hjemmeside, siden har det ført til ændring af MX-records, nye URL-adresser og redirect, SEO-opdatering, opdateringer af Google My Business samt opsætning af cookie samtykke banner mm…

Hadsten Legepladser

Da Rasmus ikke selv kunne finde et kort over legepladser i Hadsten, satte han sig for at lave et selv. Han lavede et opslag i den lokale Facebook Gruppe, med de første legepladser. Han spurgte samtidig om der var nogle der havde kendskab til hvordan man får dem på Google Maps. Vi så med det samme muligheden for at støtte op om en god sag der kunne gavne lokalsamfundet, med gratis rådgivning omkring markering af legepladser på Google Maps.

MT

Entreprenør og landbrugsvirksomheden MT ønskede en hjemmeside, hvor de kunne vise de services de tilbyder frem. Samtidig med at man nemt kunne danne sig et godt overblik over hvilken virksomhed de er, og hvilke værdier de har.

Dansk Jet Washing

Dansk Jet Washing ønskede en hjemmeside i forbindelse med opstart af deres virksomhed. Vi har lavet en hjemmeside med før/efter slides, så de elegant kan fremvise hvor effektive deres flise -og facerens er. Herudover har vi også designet logo deres logo. Det har også stået på en masse virksomhedsrådgivning og vejledning, så de har været helt klar til at gå i luften som iværksættere.

UIU – Unge Iværksættere

UIU – Unge Iværksættere er et netværk specifikt mod unge iværksættere, hertil har vi igennem en lang række uger produceret video materiale, med gode råd, tips og tricks som man kan bruge som iværksættere. Endvidere har vi faciliteret, og afholdt flere netværksmøder. Det er også DM-IT der har designet logo til UIU.

Marlamedia

Marlamedia ønskede en hjemmeside hvor de kunne fremvise hvilke marketingsydelser de tilbyder. Vi har lavet en fuldopsætning af deres hjemmeside, samt gjort deres domæne sikkert.

Skal vi også hjæpe jer? Lad os tage en snak…