Om os

Historien bag DM-IT

Før DM-IT…

Igennem en lang årrække – 10 år – har Daniel og Mark haft en stor passion for IT. De har fra starten af haft en stor interesse i at finde ud af hvordan man gjorde forskellige ting, og hvordan tingene virkede. Det har været lige fra forskellige programmer, til hvordan selve computeren virkede. Det har resulterede i at mange er kommet til dem for at få hjælp når teknikken drillede, det har været alt fra venner, familie, bekendte og lærer som hellere ville have hjælp af de friske unge i stedet for at gå til skolens IT-afdeling som typisk var mere bøvlet, besværligt og langsomt.

Starten…

Igennem mange år har de haft en fælles interesse og passion om at drive og skabe noget selv. Denne fascination af iværksætteri førte til at ideen om at starte egen virksomhed. Efter lidt tid besluttede de sig at tage springet ud som iværksættere – DM-IT blev skabt. I slut 2020 startede arbejdet med at få grundlagt virksomheden, og få styr på alt som IT-virksomheden skulle have, før den kunne gå i luften.

Fokus på IT…

Som navnet antyder så havde virksomheden fokus på IT, herunder specielt på computere. Grundlaget for DM-IT var at hjælpe andre med at slippe for deres tekniske udfordringer. De ville hjælpe med alt fra de lidt mere grundlæggende ting, men som stadig var trælse – for de fleste – til de mere avanceret udfordringer hvor de fleste ville stå af.

Udvidelse med webdesign…

Forretningen blev senere udvidet med webdesign, som de selv siger ”vi så hvordan andre tog skyhøje priser for en hjemmeside, og var mildest talt chokeret”. Med et knowhow og cirka 10 års erfaring med webdesign, herunder kodning, så de muligheden for at udvide biksen. Den dag i dag har de hjulpet flere virksomheder rundt om i Danmark med at se knivskarpe ud på nettet, og endda til en knivskarp pris hvor andre ikke kan være med.

Partnerskaber…

Webdesign førte til flere partnerskaber der også kom kunderne til gode – en ting som de altid har sat højt på dagsorden, blandt andet med den anden mest populære web system – Wix. Som partner hos Wix får DM-IT flere fordele som i den grad kommer kunderne til gode, herunder kan det nævnes specialundervisning, earlie realse og endda er de med til at udvikle nye funktioner og redskaber som kommer mange millioner brugere til gode.

App kom til…

Disse partnerskaber gav pote i sommeren 2021, her blev det muligt for Wix partnere at udvikle apps via deres software. Daniel og Mark kunne ikke få armene ned, eneste ulempe var at Mark mistede sin ferie for at deltage i lanceringen. Men det betød intet for nu kunne de udvide deres forretning med design og udvikling af apps.

Teamet bag DM-IT

Mark Frøsig

Indehaver og CEO

mark@dm-it.dk