Om os

Vi er to unge mennesker fra Hadsten, der brænder for IT og for at hjælpe samt servicere andre. Vi har flere års erfaring og interesse inden for IT og computer. Det vil vi nu glæde dig med! Vi har besluttet at starte egen virksomhed op og prøve kræfter med iværksætteri. Vi har mange år stået til hjælp for venner, familie og bekendte når de har haft problemer med f.eks. computeren eller andet. Nu vil vi tage skridtet længere for at hjælpe og vejlede borger i og omkring Favrskov Kommune hvor vi bor.

Midt januar 2021 udvidede vi vores forretning med opbygning og design af hjemmesider. Vi så hvordan andre tog og tager skyhøje priser for at lave en hjemmeside, vi var mildest talt chokeret. Dette vil vi gøre op med og kan derfor tilbyde en af Danmarks skarpeste priser på opbygning og design af hjemmesider.

Ud over DM-IT er vi involverede i andre projektor. I februar 2021 oprettede vi et netværk for unge iværksættere, vi syntes der manglede et dedikerede netværk for unge der driver virksomhed lige som os selv. Derfor oprettede vi netværket UIU – Unge Iværksættere, her deler vi ud af gode råd om hvordan man driver virksomhed samt hjælper andre med at forbedre og udvikle deres virksomheder.

Mark Frøsig

CEO, CFO og stemmen du høre når du ringer til os.

mark@dm-it.dk

Daniel Lassen

CTO og supporter, når teknikken bøvler er det Daniel du møder

daniel@dm-it.dk