Webdesign

En velfungerende hjemmeside er blevet vigtigere end nogensinde før, og for hver dag der går, bliver det vigtigere og vigtigere.

 

Verden vi lever i bliver mere og mere digitaliseret, derfor er det vigtigt at du også kan blive fundet på internettet.  

Skal du have ny hjemmeside?

Hos DM-IT har vi altid fokus på vores kunder og deres behov. Derfor kan du trygt overlade den trælse opgave til os, imens du kan have fokus på din forretning.

Vi arbejder primært i CMS-systemerne WordPress, Wix og Editor X, grunden til det er vores primære beskæftigelser er at du får et brugervenligt system. Så du altid nemt kan ændre en tekst eller tilføje et billede, herudover er det tre af verdens største CMS-system, hvilket er med til at sikre at din hjemmeside altid spiller maks.

Vi er utrolige stolte over at være officiel Wix-partner, det betyder vi kan tilbyde dig den bedste service. Derudover har vi adgang til specielle redskaber og arrangementer som er med til at udvikle vores færdigheder.

Hvordan fungerer det?

FØRST
PLANLÆGGER VI

DEREFTER

DESIGNER VI

UNDERVEJS ER

VI I DIALOG

Hvad koster en hjemmeside?

Hos DM-IT skræddersyer vi altid vores kunders hjemmeside efter deres behov. Derfor er det umuligt at sætte en specifik pris på hvad en hjemmeside koster, da to hjemmesider aldrig er ens. Prisen på en hjemmeside afhænger af flere ting, eksempelvis hvor mange sider der skal laves, og specielle funktioner. Nedenfor kan vores startpriser ses i de forskellige CMS-systemer vi arbejder i.

*Ved lejet land skal du ikke selv stå for opdateringer af CMS-systemet, herudover er brugervenligheden af systemet typisk mere brugervenligt. Samtidig kan du til enhver tid på hjælp af udbyderen af CMS-systemet, hvis der på et tidspunkt skulle være noget der driller (vi står selvfølgelig også til rådighed, efter du har fået overleveret hjemmesiden).
**Ved ejet land ejer du hele siden, og kan dermed tilføje flere funktioner, og tilpasse siden mere til ens ønsker. Samtidig står man selv for at opdatere siden (vi kan gøre det for dig), når der kommer nye opdateringer til CMS-systemet (det er vigtigt at systemet bliver opdateret, ellers er du mere udsat for at blive hacket).

Jeg står klar til at hjælpe dig

Ring +4523887406

August%252001-08-2020%2520035_edited_edi