IT

Slip for dine problemer, der er ikke noget være end at blive irriterede når teknikken ikke spiller. Bare rolig vi står klar til at hjælpe dig, alt hvad du skal gøre, er at ringe til 23 88 74 06 eller sende en mail til info@dm-it.dk
så står vi klar til at hjælpe dig.

Timepris – 320 kr.

Pris per time

DNS-ændring

Ændring af DNS-værdi, vi holder samtidig øje med at det bliver ændret korrekt i databaserne over i hele verden.

Fejlfinding

Køre computeren langsom eller er der andre problemer? Vi finder dem for dig, så de dermed kan blive fikset. Hvis du vælger at få problemet ordnet hos os, er fejlfindingen naturligvis gratis.

Sammensætning af computer komponenter

Ønsker du en ny computer? Så er du det rigtige sted, vi tager en snak om dit behov ud fra det finder vi din nye computer, så du kan fokusere på der er vigtigst for dig.

Fuld opsætning af PC

Ny computer, men er det lidt svært eller virker det uoverskueligt at få alle dine programmer installeret? Fortvivl ej, vi har din/jeres ryg, vi sætter computeren op for dig, med lige præcis de programmer du ønsker, så den kører som du gerne ville have det.

Skole pakken

Skolepakken er til dig er skal til at starte i skole eller har fået ny computer. Ved at vælge skole pakken sørger vi for at du har de bedste muligheder for at få det meste ud af din skolegang.
 – Indebær opsætning af Office pakken, WordMat og GeoGebra. (Obs. bemærk at det er ekskl. licens til Office pakken), oftest stiller uddannelsesinstitutionerne den til rådighed under uddannelsen.

Opsætning af Office pakken

Ny computer, men uden Word, PowerPoint, Excel? Bare rolig, vi sørger for at det kommer op og spille. (Obs. bemærk at det er ekskl. licens til Office pakken).

Service eftersyn

Kører computeren lidt langsomt, eller har du en idé om at der noget galt? Så hjælper vi dig med fuld scanning af din computer, så den bliver lige så god som ny.

Installation af hardware

Har du købt nyt hardware til din computere? Så kan vi installere det for dig (inkl. Software der følger med hardware).

Windows installation/re-installation

Virker det bøvlet og besværligt at installere Windows? Fortvivl ej, vi har for at hjælpe dig. (Obs. bemærk at det er ekskl. licens til Windows)

Sammensætning af computer komponenter + Samling

Denne pakke indebær at vi finder dit hardware til din nye computer (se mere under Sammensætning af computer komponenter), samt at vi samler den for dig.

Samling af computer

Har du været ude og købe hardware til din computer, men at samle den virker besværligt?